Лапсанг Сушонг - незвичайний чай з Китаю, який також називають «копчений чай» за властиві йому димні нотки в ароматі. Характерний димний смак цей чай набуває при його прожарюванні на соснових дровах.
Як заварювати:
3-5 г на 150-200 мл гарячої води температурою близько 90-95 ° С.
Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 15-20 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 110 ₴