Білий Піон (Баймудань) - елітний китайський білий чай з провінції Фуцзянь. Його виготовляють з чайних бруньок і верхніх листочків. Оскільки білий чай піддається мінімальній обробці, зберігає максимум корисних речовин.
Як заварювати:
3-5 г на 150-200 мл гарячої води температурою близько 70-75°С.
Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 20-30 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Білий чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
- Ціна: 150 ₴