Молочний улун (молочний оолонг) - популярний китайський чай з ароматом молока і приємним молочно-вершковим смаком. Залишає солодкий післясмак.
Як заварювати:
5-7 г на 150-200 мл гарячої води температурою близько 85-90°С. Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 20-30 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 50 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 75 ₴