Улун Лохина - ароматизований китайський чай, в якому до чайного листя улуна додані ягоди лохини і пелюстки троянди.
Улун (оолонг, бірюзовий чай) відноситься до напівферментованих чаїв, при виготовленні яких ферментації піддається не весь лист, а лише його краю і частина поверхні. При цьому внутрішні шари чайного листа зберігають притаманну їм структуру і не ферментуються.
Як заварювати:
5-7 г на 150-200 мл гарячої води температурою близько 85-90°С. Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 20-30 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 50 г |
- Ціна: 65 ₴