Китайський чай шу пуер (чорний пуер) із провінції Юннань. Має темний колір настою та насичений смак із земляними нотами. У процесі зберігання чаю пуер смакові властивості лише покращуються. Має підбадьорливий ефект і сприяє схуднення.
Як заварювати:
5 г на 150-200 мл гарячої води температурою 90-95°С.
Першу заварку потрібно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних проливах час настоювання чаю становить від 10-20 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним проливанням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 50 г |
- Ціна: 75 ₴