Китайський чорний чай пуер зі шматочками манго, папайї, пелюстками троянд і ароматом манго. Має темний колір настою і насичений смак, в якому поєднуються земляні ноти пуеру з фруктовим ароматом манго і папайї. В процесі зберігання чаю пуер смакові властивості тільки поліпшуються. Добре бадьорить і сприяє схудненню.
Як заварювати:
5 г на 150-200 мл гарячої води температурою близько 90-95°С. Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 10-20 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 50 г |
- Ціна: 65 ₴