Чорний китайський чай пуер в мандарині. Має темний колір настою і насичений смак, в якому поєднуються земляні ноти пуеру з цитрусовими відтінками мандарина. Добре бадьорить і сприяє схудненню. Середня вага 1 штуки близько 25 г.
Як заварювати:
5 г на 150-200 мл гарячої води температурою близько 90-95°С.
Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 10-20 секунд до 1-2 хвилин, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Тип чаю | Чай Пуер |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
- Ціна: 70 ₴