Китайський чай шу пуер (чорний пуер), пресований квадратиками. Вага 1 штуки близько 6-8 грамів. Має темний колір настою і насичений смак з земляними нотами. Зі збільшенням терміну зберігання смакові властивості чаю пуер тільки поліпшуються.
Як заварювати:
1 шт. на 150-200 мл гарячої води температурою близько 90-95°С. Першу заварку необхідно відразу злити, щоб промити чайний лист від пилу. При наступних заварюваннях час настоювання чаю становить від 10-20 секунд до хвилини, збільшуючись з кожним наступним заварюванням. Не слід залишати чайне листя у воді надовго, щоб чай приніс максимум користі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Пресований |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 6 г |
- Ціна: 20 ₴