Ханібуш – це африканський трав'яний напій, який одержують із подрібненого листя, стебел та квіток чагарника з роду Циклопія (Cyclopia) сімейства Бобові. За приємний медовий аромат його називають «медовий кущ» (від англійського honey – мед та bush – кущ). За смаком ханібуш нагадує інший південноафриканський напій – ройбуш, але трохи солодший від останнього. Чай ханібуш багатий на мінерали та антиоксиданти, не містить кофеїну, і ідеальний для тих, хто хоче насолодитися чашкою гарячого напою перед сном. Крім того, ханібуш містить пінітол – речовину, яка допомагає регулювати рівень глюкози у крові.
Спробуйте ханібуш і насолодіться його неповторним смаком та користю!
Як заварювати?
1-2 чайні ложки на 200 мл гарячої води. Настоювати 3-5 хвилин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | ПАР |
Тип чаю | Трав'яний чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 50 г |
- Ціна: 75 ₴